Siirry pääsisältöön

Kevään päätös 20.5. Saga Dawa ja kuunneltavia opetuksia

Tervetuloa perjantaina 20.5.  klo 17 kevätkauden päätöstapaamiseen Elonpyörään (Vilhonvuorenkuja 20 Sörnäisissä). Tuolloin katsotaan loppuun Ringu Tulkun opetus Sydänsutrasta ja suunnitellaan tulevia aktiviteetteja. Koska 21.5. vietetään Saga Dawaa, juhlimme samalla sitä pienimuotoisella nyyttikestitarjoilulla. Jos haluat, voit tuoda tarjottavaksi jotain ihan pientä syötävää. Saa kuitenkin tulla ihan vain nauttimaan.


Youtubessa on uusia lyhyitä kuunneltavia opetuksia, jotka on poimittu Rinpochen kevätkiertueelta. Bodhicharyan sivuilla voi nyt kuunnella useita uusia opetuksia kokonaisuudessaan. Mikäli Rinpoche ei tänä vuonna tulisi Suomeen, opetuksista ei siltikään tarvitse jäädä paitsi.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Buddhism is not about being a Buddhist"

Buddhalaisuudessa tarkoituksena ei ole tulla buddhalaiseksi, vaan myötätuntoiseksi ja viisaaksi. - Ringu Tulku Rinpochen lyhyt opetus Youtubessa.

Kevään 2020 meditaatiot

Meditoidaan yhdessä suunnilleen joka toinen perjantai klo 18-19.

Kuunnellaan Ringu Tulkun lyhyitä opetuksia ja ohjattuja meditaatioita. Keskustellaan.

Maalis-huhtikuussa on tapaamisissa useamman viikon tauko. Tapaamispäivät:

24.1.
7.2.
21.2.
6.3.
10.4.
24.4.
8.5.
22.5.

Paikka on Elonpyörä (Vilhonvuorenkuja 20, Helsinki).

Tervetuloa uudet ja vanhat!

Kuva © Conrad Harvey

Peruuntunut: Ringu Tulku Rinpoche opettaa Suomessa toukokuussa

HUOM! Rinpochen vierailu on peruuntunut aikataulumuutosten takia. (Päivitys 28.3.2019)

Rinpoche tulee Suomeen toukokuussa ja antaa opetuksia Palpung Yeshe Gatshal Finlandin järjestämänä. Opetusten aiheena jatkuu viime kesänä aloitettu "Mitä meidän tulee tietää ja mitä välttää voidaksemme kehittyä harjoituksessamme?",  joka perustuu Kagyu-perimyslinjan suuren mestarin Gampopan keskeisten ohjeiden kokoelmaan nimeltä Korkeimman polun kallisarvoinen kukkaköynnös. Lisäksi Rinpoche on ystävällisesti luvannut antaa Vihreän Taran voimansiirron.

Opetuspaikka on ITCCA Finland ry:n sali, Sturenkatu 27 B, 3. kerros. Opetukset tulkataan suomeksi. Tiedustelut suoraan Palpungista, palpungfinland@gmail.com, +358451300434.

Opetusaikataulu:

21.5. klo 17-19
22.5.  klo 10-12 ja 17-19
23.5. klo 10-12

Vihreän Taran voimansiirto 23.5. klo 17-19


Viimevuotiset opetukset ovat kuunneltavissa Ringu Tulkun opetusarkistossa, jossa voi rekisteröitymisen jälkeen kuunnella kaikkia Rinpochen tallennettuja op…