Siirry pääsisältöön

Tervetuloa Bodhicharyan uuteen sosiaaliseen mediaan

Ringu Tulku Rinpochen kesäleirillä Ranskassa elokuun alussa esitelty ja testattu Bodhicharya-yhteisöjen sosiaalinen media on nyt julkaistu. Verkosto helpottaa kaikkien Rinpochen ystävien ja oppilaiden yhteydenpitoa niin keskenään kuin Rinpochen kanssa ja työskentelemistä erilaisten projektien ja yhteisten asioiden parissa. Verkoston sivusto julkaistiin alkuviikosta ja nyt jo sinne on syntynyt kolmattakymmentä uutta yhteisöä.

Tervetuloa mukaan Bodhicharya-verkostoon ja tietysti myös Rinpochen suomalaisten oppilaiden yhteisöön Bodhicharya in Finland. Voit liittyä yhteisöön täällä: http://bodhicharya.intouch.net/pg/groups/2466/bodhicharya-finland/ Sivun oikeassa ylälaidassa olevasta Sign up now -linkistä pääset rekisteröitymään sivuston käyttäjäksi.

Jatkossa tiedotamme opintoryhmän tapaamisista yhteisön sivulla, mutta myös täältä blogista löytyvät kauden tapaamisajat entiseen tapaan. Syksyn 1. tapaaminen on torstaina 1.9. klo 18 Punavuoressa. Lisätiedot: bodhistudy@gmail.com tai tuolta uuden yhteisösivun kautta.

Pidetään yhteyttä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Buddhism is not about being a Buddhist"

Buddhalaisuudessa tarkoituksena ei ole tulla buddhalaiseksi, vaan myötätuntoiseksi ja viisaaksi. - Ringu Tulku Rinpochen lyhyt opetus Youtubessa.

Kevään 2020 meditaatiot

Meditoidaan yhdessä suunnilleen joka toinen perjantai klo 18-19.

Kuunnellaan Ringu Tulkun lyhyitä opetuksia ja ohjattuja meditaatioita. Keskustellaan.

Maalis-huhtikuussa on tapaamisissa useamman viikon tauko. Tapaamispäivät:

24.1.
7.2.
21.2.
6.3.
10.4.
24.4.
8.5.
22.5.

Paikka on Elonpyörä (Vilhonvuorenkuja 20, Helsinki).

Tervetuloa uudet ja vanhat!

Kuva © Conrad Harvey

Peruuntunut: Ringu Tulku Rinpoche opettaa Suomessa toukokuussa

HUOM! Rinpochen vierailu on peruuntunut aikataulumuutosten takia. (Päivitys 28.3.2019)

Rinpoche tulee Suomeen toukokuussa ja antaa opetuksia Palpung Yeshe Gatshal Finlandin järjestämänä. Opetusten aiheena jatkuu viime kesänä aloitettu "Mitä meidän tulee tietää ja mitä välttää voidaksemme kehittyä harjoituksessamme?",  joka perustuu Kagyu-perimyslinjan suuren mestarin Gampopan keskeisten ohjeiden kokoelmaan nimeltä Korkeimman polun kallisarvoinen kukkaköynnös. Lisäksi Rinpoche on ystävällisesti luvannut antaa Vihreän Taran voimansiirron.

Opetuspaikka on ITCCA Finland ry:n sali, Sturenkatu 27 B, 3. kerros. Opetukset tulkataan suomeksi. Tiedustelut suoraan Palpungista, palpungfinland@gmail.com, +358451300434.

Opetusaikataulu:

21.5. klo 17-19
22.5.  klo 10-12 ja 17-19
23.5. klo 10-12

Vihreän Taran voimansiirto 23.5. klo 17-19


Viimevuotiset opetukset ovat kuunneltavissa Ringu Tulkun opetusarkistossa, jossa voi rekisteröitymisen jälkeen kuunnella kaikkia Rinpochen tallennettuja op…