Siirry pääsisältöön

Rigul Trust 3 vuotta - osallistu juhlapäiväkeräykseen!

Margaret Richardson Rigul Trustista (UK) pyysi välittämään tiedotteen uudesta dharmakeräyksestä, johon kaikki ovat tervetulleet osallistumaan.


Rigul Trust 3 vuotta 16.5.2011

Keräämme dharmaharjoituksia ja muita lahjoituksia kuluvan vuoden buddhalaisina juhlapäivinä 

Rigul Trustin kolmivuotisen taipaleen kunniaksi olemme ideoineet kauniita lahjoja, joita antamalla voimme yhdessä kerätä ansiota olentojen hyväksi.

Kiitollisuudenosoituksena Ringu Tulkulle englantilainen nunna Ani Sherab omistaa kaikkina kuluvan vuoden buddhalaisina juhlapäivinä tekemänsä harjoituksen Rigul Trustille. Näinä juhlapäivinä harjoituksen vaikutukset monituhatkertaistuvat. Lisäksi hän lahjoittaa Rigul Trustille 108 puntaa.

Ani-la kutsuu meidät kaikki osana Rinpochen maailmanlaajuista mandalaa osallistumaan iloisella mielellä keräykseen ja tekemään buddhalaisina juhlapäivinä lahjoituksia, joihin liittyy hyväenteinen numero 108.

Juhlapäivät Kagyu Samye Lingin kalenterin mukaan:

17.5. Buddha antoi Kalachakra-opetukset

9.6. Buddha Shakyamuni syntyi Lumbinissa

15.6. Buddhan valaistuminen ja parinirvana

3.8. Buddha antoi opetuksen Neljästä jalosta totuudesta

13.8. Buddha siirtyi äitinsä kohtuun
17.11. Buddha laskeutui Tushitan taivaasta, jossa oli ollut opettamassa äitiään
22.2.-7.3.2012 Losar (tiibetiläinen uusivuosi) ja sitä seuraavat kaksi viikkoa

Tämän innostavan kolmivuotisjuhlalahjan myötä voimme kaikki yhdessä hyvässä hengessä osana maailmanlaajuista perhettä omistaa juhlapäivinä tehdyn harjoituksemme ja muut lahjoituksemme Rigul Trustin ja sen arvokkaiden hankkeiden menestymiselle.

Osallistua voi halunsa mukaan joko yksin tai ryhmissä keräämällä ansion ja omistamalla sen kaikkien olentojen hyväksi.

Ilmoitamme jatkossa kaikista lähestyvistä juhlapäivistä.

Rigul Trustin kolmivuotisjuhla alkaa ensimmäisenä juhlapäivänä, tiistaina 17.5.2011

17.5. Buddha antoi Kalachakra-opetukset

17.5. voit lahjoittaa Rigul Trustille päivän dharmaharjoituksesi (esim. resitoimiesi mantrojen määrä, tekemäsi puja, meditaatiosessio, rukous tai mitä tahansa harjoitusta teetkin).

Rahalahjoitus: 108, 10,80 tai 1,80 euroa.

Ilmoita lahjoittamasi dharmaharjoitus sähköpostitse: dharma@rigultrust.org

Tee Rigul Trustin terveys-, koulutus-, sosiaali- ja ympäristöhankkeita tukeva rahalahjoituksesi verkkosivulla www.rigultrust.org, jossa voit maksaa shekillä, Paypalin kautta luottokortilla tai tilisiirtona.

Tiedotamme keräyksen edistymisestä Bodhicharyan ja Rigul Trustin sivuilla, www.bodhicharya.org ja www.rigultrust.wordpress.com

Välitäthän viestiä eteenpäin kaikille kiinnostuneille.
Olkoot kaikki olennot turvassa
Olkoot kaikki olennot onnellisia
Olkoot kaikki olennot rauhassa
Herätkööt kaikki olennot todellisen luontonsa valoon

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valkoinen Tara 15.-17.6. ja Bodhicharyavatara-opetukset

Ringu Tulku Rinpoche antaa opetuksia ja initiaation Valkoisen Taran lyhyeen harjoitukseen kolmena iltana 15.-17.6. klo 17.30. Opetuksia seuratakseen pitää liittyä arkistoon (21 euroa/vuosi), mutta ensimmäinen viikko on  maksuton ja tilauksen voi perua milloin tahansa.  Bodhicharyavatara-opetuksissa lopetellaan kohta 6. luku. Bodhicharyavatara-opetukset ovat vapaasti kaikkien katsottavissa, mutta lisämateriaalia käyttääkseen pitää olla arkiston jäsen. Lisämateriaaleja ovat mm. audiotallenteet ja käännökset opetussessioista usealle kielelle (myös suomeksi). Tara-opetukset: https://bodhicharya.org/ teachings/archives/tara- sadhana-live-teaching Bodhicharyavatara: https://bodhicharya.org/ teachings/courses/ bodhicharyavatara

Tsering Paldronin opetukset Helsingissä 25.-27.10.2019

Pe 25.10.2019 klo 18 Samsaraa ei voi korjata La 26.10.2019 klo 16 Rakastunut rakkauteen Su 27.10.2019 klo 11 Paljas sydän  Paikka: Elonpyörä, Vilhonvuorenkuja 20, Helsinki (Sörnäinen) Opetuskieli on englanti, tarvittaessa tulkkaus suomeksi. Tilaisuuksien kesto on 1,5-2 h. Vapaaehtoinen lahjoitus vierailun kustannuksiin (esim. 10-15 e/kerta). Järjestää Bodhicharya-opintoryhmä. Lisätiedot ja yhteydenotot: bodhistudy@gmail.com. Tervetuloa opetuksiin! Lue lisää Tsering Paldronista: http://tseringpaldron.org Tsering Paldron on syntynyt Lissabonissa. 19-vuotiaana hän matkusti Brysseliin, jossa löysi tiibetinbuddhalaisuuden ja astui henkiselle polulleen vuonna 1973.  Perinteisen kolmen vuoden retriitin hän suoritti 80-luvulla Ranskassa Dudjom Rinpochen sekä Dilgo Khyentse Rinpochen johdolla ja Pema Wangyal Rinpochen ohjauksessa. Hän on saanut opetuksia monilta Lamoilta kaikista tiibetinbuddhalaisuuden koulukunnista. Jo 25 vuoden ajan hän opettanut, matkus

Retriittien kevät

Koronavirus, covid-19, on saattanut monet meistä, suunnittelemattomastikin, tekemään bodhisattvan töitä esim. kaupan alalla, terveydenhuollossa, opetuksessa, hallinnossa ja muissa julkisen alan tehtävissä. Monet se on saattanut ehkä yllättäen retriittioloihin, joko yksin tai läheisten kanssa. Jos sinulle on käynyt niin, kannattaa ottaa ilo ja hyöty irti tästä mahdollisuudesta niin kuin parhaiten voi. Perheellisillä on omat haasteensa ja vahvuutensa, mutta jos elät yksin ja etenkin olet luontaisesti hiukan organisoimaton tapaus, kuten minä, suunnittele päiväohjelma ja sisällytä siihen ainakin jonkin verran muodollista harjoitusta, esimerkiksi aamuun ja iltaan. Jos teet etätöitä kotoa käsin, lomita työskentelyn väliin useita pieniä rentoutumisen ja tietoisen läsnolon hetkiä. Käy kävelyretkillä luonnossa ja pidä aistit avoimena ja tietoisuus kirkkaana. Ole tietoinen ja läsnä laittaessasi ruokaa ja syödessäsi. Rentoudu. Lue kaikki kallisarvoiset dharmakirjat, joita et ole ehtinyt vielä l